Home // Branches // Marine // Filipijnse binnenvaart matrozen

Filipijnse binnenvaart matrozen

Filipijnse binnenvaart matrozen4AXXAZ marine is als uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van Filipijnse matrozen en stuurlieden in de binnenvaart in Hongarije, Roemenië. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, België, Frankrijk en Nederland. Essentieel daarbij is om de geldende wet- en regelgeving van de desbetreffende landen te respecteren alsmede het Rijnvaartverdrag en de Europese detacheringsrichtlijn. Doorslaggevend is dat het uitzendbureau in de desbetreffende landen over de benodigde uitzendvergunningen en -erkenningen en certificaten beschikt.

Kwalitatief goede Filipijnse medewerkers

Filipijnse binnenvaart matrozen3

Om kwalitatief goede Filipijnse binnenvaart matrozen en stuurmannen te selecteren is het van cruciaal belang deze in het thuisland goed te selecteren. Wij zijn dan ook trots op onze Filipijnse partner Lotus Shipmanagement die in staat is om goede Filipijnse binnenvaart matrozen te selecteren. Op een dusdanige wijze dat werkinstelling, karakter, gedrag naast vakkennis doorslaggevend is voor de selectie.

Onderscheiden zich

De Filipijnse binnenvaart matrozen onderscheiden zich door hun werkwilligheid, inzet, ervaring, vakkennis en persoonlijkheid. De matroos of stuurman is vriendelijk beleefd en attent en levert zo een positieve bijdrage aan het familiegevoel wat op een binnenvaartschip vaak heerst. De algemene skills van Filipijnse binnenvaart matrozen zoals koken, schoonmaken en communicatie dragen daar uitstekend aan bij. Er ontstaan vaak hechte vriendschappelijke banden tussen de Filipijnse binnenvaart matrozen en stuurmannen en diens directe leidinggevende op het binnenvaartschip.

Prime Marine Services

Filipijnse binnenvaart matrozen2Prime Marine Services in Manila werkt exclusief samen met AXXAZ Marine op een hechte en intensieve basis. Zij zorgen naast een goede werving en selectie van Filipijnse binnenvaart matrozen en stuurmannen voor het juist toepassen van de Filipijnse wet- en regelgeving uit naam van AXXAZ Marine. Zij zorgen ervoor dat de Filipijnse binnenvaart matrozen en stuurmannen voldoen aan de eisen van de Filipijnse overheid door POEAE contracten met ze te sluiten. Dit betekend dat ze zorgdragen voor het afsluiten van een POEAE contract met de werknemer, maandelijks een Filipijnse loonstrook draaien, aangifte en afdracht doen in de Filipijnen van het werkgevers- en werknemersdeel SSS, Philhealth en Pagibig. Voorts het regelen dat de geldende 2 jaarlijkse verplichte medische keuringen geschieden alsmede de 5 jaar geldende en verplichte veiligheidstrainingen. Ook zorgt Prime Marine Services voor de begeleiding van de medewerkers in de Filipijnen bij ziekte, ongeval en mogelijk overlijden.

AXXAZ

Filipijnse binnenvaart matrozen

Volg ons op social media!

Download Centrum

Bent u op zoek naar belangrijke documenten?
In ons Dowload Centrum vindt u alles wat u zoekt.

Ga naar downloads