Home // Branches // Horeca

AXXAZ Horeca personeel

AXXAZ Horeca personeel is een gespecialiseerde afdeling van AXXAZ Europe GmbH. AXXAZ kan met eigen vestigingen en exclusieve partners in elk land van Europa rekruteren, verlonen en de loonadministratie regelen.

Wij rekruteren, bemiddelen, verlonen, trainen en coachen hotellerie- , gastronomie- en (bedrijfs-)catering vakpersoneel voor:

  • hotels
  • restaurants
  • cafe’s, bars

stempels-01

AXXAZ bemiddelt professionals regionaal en (inter-)nationaal

AXXAZ Europe GmbH kan de juiste medewerker voor de juiste werkplek vinden, omdat AXXAZ over een netwerk in alle Europese landen beschikt. AXXAZ biedt medewerkers en werkgevers “grenzeloze” kansen. We bieden kwaliteit door onze oprechte belangstelling voor de medewerker als persoon én werknemer.

Ons doel is medewerkers eerlijke beloning, opleidingsmogelijkheden, vertrouwen en tevredenheid te bieden. Daaruit ontstaat motivatie, productiviteit en kwaliteit. Tevreden klanten van AXXAZ weten: kwaliteit heeft een prijskaartje en is uiteindelijk goedkoper.

AXXAZ is anders

AXXAZ ontwikkelt samen met medewerkers en opdrachtgevers nieuwe ideeën. Zo banen we nieuwe wegen voor de Arbeidsmarkt 4.0. Met onze innovaties op het gebied van arbeidsbemiddeling zijn we trendsetter. We beïnvloeden de arbeidsmarkt regionaal, nationaal en internationaal. Onze oplossingen getuigen van ondernemingsgeest, invoelend vermogen, daadkracht, creativiteit. Wij hechten groot belang aan integer en verantwoord ondernemen voor werknemer en werkgever.
Er is meer mogelijk dan u denkt. Neem contact met ons op!

Wij bemiddelen duurzaam en efficiënt gekwalificeerde medewerkers bij passende werkgevers in hotellerie, gastronomie en (bedrijfs-)catering

Werknemers

AXXAZ Horeca personeel werkt met een Europees netwerk van gekwalificeerd personeel. Bent u zelfstandig kok, quality- of operationeel manager, restaurantmedewerk(st)er of ervaren bar- of bedieneningsmedewerk(st)er? Ons team is vindingrijk en luistert naar uw individuele wensen en eisen. De mens staat bij ons in het middelpunt. Wij bieden efficiënt, snel en passend werk. Meld u bij ons aan!

CONTACT WERKNEMERS
Bekijk vacatures

Werkgevers

Wij bemiddelen snel en vakkundig koks, quality- of operationeel managers, restaurantmedewerk(st)ers of ervaren bar- of bedieneningsmedewerk(st)ers, geheel afgestemd op uw situatie en behoefte. De competitie is groot en werkgevers vragen snel en meer dan ooit naar vakmensen. Het is nu nodig nieuwe wegen te bewandelen buiten de klassieke HRM methoden. AXXAZ heeft daarin ervaring. Neem contact met ons op!

CONTACT WERKGEVERS

AXXAZ

Horeca

Volg ons op social media!

Download Centrum

Bent u op zoek naar belangrijke documenten?
In ons Dowload Centrum vindt u alles wat u zoekt.

Ga naar downloads